Q & A with Alec from Brazil

Q & A with Alec from Brazil

The way I met Alec (his name is Alessandro) is in fact a special story. For some reason, I believe that, somehow it was meant to be, that we became friends almost instantly. Alec have a Language School and I was looking for a job. I couldn’t get in touch with Alec and I really don’t remember why, but one of my business cards ended up on the sidewalk in front of the school. The next day Alec comes to my house to ask if he could be of assistance. Alec thought I was a possible client, but as said in fact I was the one asking him for help. Later we sat down and talked. In all modesty, I believe we soon became friends for life.

Read More

Q & A with Jacob Mark

Q & A with Jacob Mark

Jeg kan godt huske Jacob under valgkampen. Han stod på gader og stræder i hans Køge, i kampen for stemmer. Og det viste sig at han klarede sig godt.

Jeg kender ikke Jacob personligt. Jeg stødte på ham, sammen med min familie, en dag inden på Christiansborg. Vi hilste bare på hinanden og udvekslede nogle høfligheder. Jeg må sige han ligner sig selv, hvis jeg kan tillade mig, at sige sådan. Jeg ser ham jo ofte på TV, i nyhederne eller måske i morgen TV. Han er ung (mon han har kørekort?), men udviser en kraft og styrke, en brændende lyst til at kommenterer på de emner han er involveret / interviewet i. Han blander sig i debatten. Siger når noget er helt galt eller for den sags skyld rigtigt.

Jeg er sikker på at Jacob har en stor fremtid i møde på Christiansborg og i dansk politik.

Read More

Q & A med Andreas Steenberg

Q & A med Andreas Steenberg

Jeg går langs husmurene ved Christiansborg. Solen skinner og jeg kigger på kanalerne, livet, ja København. Det er som om stenene i husmurene snakker til mig, deler deres historie. Og jeg tænker at ”indenfor og i murene er der sgu nok mange gode historier”.

Jeg og min familie er på vej til at mødes med Andreas Steenberg indenfor murene. Andreas er medlem af Folketinget for Radikale Venstre. Vi er blevet inviteret til en lille snak omkring min og min families situation (som nu ikke er aktuel mere). Vi ankommer til den store trappe og hovedindgang. Vi ser Minister Pind og Forsvarsministeren, spændende.

Read More

Q & A med Uffe Elbæk

Q & A med Uffe Elbæk

Jeg har aldrig mødt ham. Måske kommer jeg aldrig til at se ham udover det hundredvis af gange jeg har set ham på nationalt tv.
Han hedder Uffe. Han virker sød og rar. Jeg har en fornemmelse, at Uffe er en person, som altid er parat med en hjælpende hånd. Samtidig så virker han glad. Han virker som om han har en masse gode historier, at fortælle.

Hans liv er jo i politik og han brænder for det, tror jeg. Han kæmper for det han tror på og bliver ved til det sidste. Det har jeg indtryk af. Det positive indtryk jeg har er, at han altid giver lidt tid til os alle. De gange jeg har kommunikeret med Uffe på e-mail, så har jeg altid fået et hurtigt svar. Uanset politiske overbevisninger, så føler jeg, at Uffe har denne brændende kærlighed for politikken blandet med denne menneskelige kontakt. som Uffe har.

Read More