Q&A med Jacob Mark

1) Hvor der du fra og hvor er du vokset op?

Jeg er fra Køge, og jeg er vokset op i Køge Kommune. Jeg er skilsmissebarn, og jeg boede derfor en del forskellige steder, så det er få dele af Køge Kommune, jeg ikke kender som min egen bukselomme.

2) Forestil dig at du er 20 år (igen). Hvordan ville du så sig dig selv som 35-årig?

Jeg vil rigtig gerne være i et arbejde, hvor jeg brænder, for det jeg laver. Hvor man ikke mærker at tiden går. Hvor timerne flyver. Hvor man er glad. Og hvor man føler, at man ændrer noget. Sådan har jeg det med mit nuværende arbejde.

3) Hvordan ser du dig selv som professionel? Eller rettere hvis du selv kunne vælge hvad ville du så beskæftige dig med?

Jeg har mit "drømmejob” lige nu. Hver morgen vågner jeg og skal være med til at påvirke Danmark i den rigtige retning. Det er utrolig privilegeret, og det nyder jeg hver dag.

4) Hvad gør dig glad og hvad beskæftiger du dig med i din fritid (udover politik)?

Jeg elsker at være sammen med mine venner. Dem kan jeg godt lide at rejse med, drikke øl med, se koncerter med og gå i byen med. Derudover elsker jeg at spise god mad med min kæreste. Og så finder jeg ro ved at komme hjem til min mor, far og søster.

5) Hvordan ser du dig selv i Danmark i dag?

Jeg er glad, og jeg synes, Danmark er et fantastisk land. Der er smuk natur, glade mennesker og et trygt samfund. Det skal vi passe på og udvikle på.

6) Hvordan ser du dig selv eller håbet at se dig selv i Danmark om 25 år?

Jeg håber, at vi bliver endnu bedre til at passe på hinanden og hjælpe hinanden. Og så håber jeg, at der er sket en grøn revolution, så vi bruger vores ressourcer langt mere bæredygtigt end i dag.

7) Hvis du havde et ønske om de danske landsmand hvad kunne det være?

At flere overgik til økologi.


8) Et ønske - hvordan vil du gerne havde verden ser ud i fremtiden?

Jeg ville ønske, at færre voksede op i fattigdom, at flere havde chancen for at udleve deres drømme på en jordklode, som vi passede bedre på, end vi gør i dag.

Vil du vide mere om Jacob - klik her:

http://ft.dk/da/medlemmer/folketingetsmedlemmer/jacob-mark-(sf)